Selasa, 14 Februari 2017
PENGENALAN DIRI
SSC CRUNCHY CRAB - KETAM KULIT LEMBUT
KETAM KULIT LEMBUT TELUR MASIN
BAHAN - BAHAN
1 PEK SSC CRUNCHY CRAB (Ketam kulit lembut dibelah 2)
1 biji bawang besar (potong bulat)
5 ulas bawang putih (dadu)
4 tangkai cili api (hiris)
2 tangkai cili kering (hiris)
beberapa helai daun kari
1 tin susu sejat
2 sudu mentega
minyak untuk menggoreng ketam
CARA-CARA MEMASAK..
4. Msukkan kuning telur masin, lenyek2 kan sehingga sebati dgn kuah. garam secukup rasa.
5. Apabila kuah sudah mulai pekat, tutup api dan tuangkan ke atas ketam
6. Selamat mencuba...dan sudi2kan share pic ketam kulit lembut yg dah masak kat page nanti ya...
"Akak Suka Sangat Makan Ketam Kulit Lembut Ni Sebab Senang Tak Payah Dah Nak Kopek Kulit & Korek Isi..Makan Semua Sekali..Rangup Giler! Isi Ketam Pun Manis Dan Padat..BERBALOI!!" - PN Azie Bangsar
NAK CUBA MASAK? DAPATKAN KETAM KULIT LEMBUT DULU...
CALL/WAPP/SMS 0186650316/0182566246
CALL/WAPP/SMS 0186650316/0182566246
CALL/WAPP/SMS 0186650316/0182566246
CALL/WAPP/SMS 0186650316/0182566246
Langgan:
Catat Ulasan
(Atom)
0 ulasan:
Catat Ulasan